Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Gaudeix de SportCenterLand tot el dia per només
14€
!
 
REGISTRA'T!

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs notí­cies, ofertes especials i promocions del parc!!

* Les teves dades s'utilitzaran només per enviar-te la nostra newsletter i mai es compartiran amb tercers

 
Escuela de idiomas sabadell Cursos intensivos de inglés ¡Aprende inglés en Hiberno English Sabadell!
(15% de descuento para clientes de Sportcenterland)
cristaleria barcelona Cristalerias Barcelona ofrece un 15% de descuento a todos los clientes de Sportcenterland. ¡Aprovecha esta oferta!
Rent scooter Barcelona Alquila una moto en barcelona
¡10% de descuento a todos los clientes de Sportcenterland!

Activitats per Escoles

“Vull sorprendre als meus alumnes amb una activitat diferent”

UNA SORTIDA ESCOLAR DIVERTIDA I EDUCATIVA

SPORTCENTERLAND obre en horari de matins perquè les escoles vinguin a gaudir del parc en horari de 10 a 16 hores.
Al matí es fan activitats dirigides pels nostres monitors i els nens després poden menjar a les sales habilitades de pícnic  Sempre sota reserva.

EDUCACIÓ VIÀRIA + AVENTURA ALS ARBRES

Al parc SPORTCENTERLAND, els escolars podran gaudir de dues activitats que no solament són úniques i molt divertides, sinó que podran potenciar elements claus de la seva formació personal com la confiança, la fixació dels seus propis límits, la superació o el desenvolupament de les seves capacitats motrius.

JOCS D'EDUCACIÓ VIAL EN CIRCUIT REAL

D'una banda realitzem cursos d'educació viària per al coneixement de senyals de trànsit i el comportament com a conductor i com a vianant. Per a ells disposem d'un circuit en el qual els nens podran circular amb bicicletes i hauran de complir els senyals de circulació. Alhora, altres alumnes podran fer la funció de vianants. Aquesta activitat els ajuda a veure de forma més clara la importància de les normes de circulació i aprenen d'una forma divertida.

JOCS D'AVENTURA ALS ARBRES

Després de l'educació viària ens farem un joc d'aventura pels arbres.

Els jocs es realitzen en 2 de les atraccions que tenim a SPORTCENTERLAND, i estan pensats perquè qualsevol persona, independentment de la seva condició física, pugui realitzar-los. Per això, les activitats estan indicades des de Primària fins Batxillerat i els jocs s'ordenen per nivell de dificultat perquè cada grup trobi els circuits idonis per a la seva edat.

LA SEGURETAT

"Et preocupa la seguretat en aquest tipus d'activitats? Normal, a nosaltres també ".
Tots els alumnes realitzen a l'arribar un curs d'aprenentatge en el qual els monitors els ensenyen les normes de seguretat del parc i practiquen en un circuit d'iniciació.

RESERVES

Per e-mail : fiestas@sportcenterland.es